Rekry

”Koska haluamme olla laadukkain ja paras vartiointipalvelu Pirkanmaalla, haluamme meille töihin parhaat tekijät”.

Tästä syystä edellytämme myös sinulta oppimishalukkuutta ja motivaatiota sekä kykyä itsenäiseen tulokselliseen työhön. Sinulla on oltava myös oma-aloitteisuutta sekä sitoutumista annettuihin vastuualueisiin. Koulutamme sinusta asiantuntijan turvallisuusalalle, joka hallitsee perinteisen vartioinnin lisäksi myös uuden ja tulevan turvallisuusteknologian.

Sinulle maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, mutta sen lisäksi voit vaikuttaa itse omaan palkkaasi. Tavoitteesi tuleekin olla korkealla, meillä on lupa onnistua!

????????????????????????????????????

Defentor Oy Vartiointipalvelu

PL 364

33101 TAMPERE

info@defentor.fi

Meillä on sinulle erinomainen mahdollisuus työskennellä yksityisellä turvallisuusalalla, vastuullisessa tehtävässä. Tulet toimimaan vartiointipalveluiden ja turvatekniikan myynnin sekä asentamisen parissa. Tapaat asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita, joille tuotamme turvallisuuspalveluita.

Mikäli sinulla ei ole vielä vartijan koulutusta mutta haluat turvallisuusalalle, järjestämme tarvittavat koulutukset sinulle. Valmennamme sinut asiantuntijaksi, jos olet valmis haastamaan itsesi. Mieti tarkkaan oletko?

Edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa ja motivaatiota kaikkiin tuleviin työtehtäviisi, jotka koostuvat monista erilaisista turvallisuusalan tehtävistä. Työn suorittaminen edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa, muuten et ole toimintakykyinen työtehtävien edellyttämällä tavalle.

Mikään ei tapahdu itsestään, joten sinulla on oltava kykyä ja halua työskennellä sekä ryhmässä että yksin ratkaisukeskeisesti ja tuloksekkaasti. Työ on pitkäjänteistä ja haastavaa mutta palkitsevaa.

Jos koet olevasi valmis haasteeseen, olet turvallisuusalalle toimintakykyinen ja pystyt mielestäsi myös vakuuttamaan meidät, niin laita hakemukseesi vähintään seuraavat asiat:

Vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi, ne todistukset, joista meidän tulisi tietää, tiedot asevelvollisuuden suorittamisesta, pituus ja paino (yhdenvertaisuuslaki 3 12§) sekä ne suosittelijat, joihin haluat meidän olevan yhteydessä.

Toimi heti ja lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen jani.autio@defentor.fi
Vastaamme vain niille hakijoille, jotka kutsumme myös alustavaan haastatteluun. Soveltuvat hakijat kutsutaan alustavan haastattelun jälkeen pääsykokeeseen ja testiin. Työ ja koulutus alkaa sovitusti.